Házirend - tudnivalók

1. A rendezvény teljes ideje alatt, a SZÉKESFEHÉRVÁR - HOTEL MAGYAR KIRÁLY házirendje érvényes.
2. Minden helyszínen értékesített ajándéktárgyat lehet Ft-al fizetni ( készpénzzel és bankkártyával ).
3. Jegyvásárlás az eseményen való részvételhez kötelező. Minden esetben kell, ha be szeretnének jönni, akár csak kísérőnek, hiszen a terem ülőhely kapacitása véges.
4. Normál jegyet vásárolni elővételben vagy előzetes regisztráció után, VIP jegyet Csak elővételben lehet vásárolni, a helyszínen nincs külön jegyértékesítés.
5. Normál jeggyel be lehet kísérni a VIP jegyes gyermek látogatót.
6. VIP jeggyel a rendezvényre már 30 perccel korábban be lehet menni.
7. A program az előzetesen meghirdetett kiírásokhoz képest megváltozhat, a szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!
8. Az online kifizetett jegy árát visszatéríteni csak abban az esetben áll módunkban, ha a rendezvény ideje előtt legalább 3 munkanappal emailben ezt jelzik nekünk. Megértésüket köszönjük.
9. Az online előre lefoglalt jegyet kifizetni és átvenni kizárólag a rendezvény napján lehet a szervezőktől annál a felvonásnál, amire a belépőjegy szól.
10. Teltházas rendezvényre se telefonon keresztül se emailben nem tudunk külön jegyet adni. Kérjük megvásárolt vagy lefoglalt jegy nélkül ne jöjjön el erre a találkozóra, mert nem fogjuk tudni beléptetni. Köszönjük.
11. Ha egy találkozóra már csak VIP jegy vásárolható, az azt jelenti, hogy NORMÁL - kísérő jegyet oda venni nem lehet. Kérjük ha ez nem megfelelő, egy másik időpontot keressen, mert külön kérés alapján sem fogunk tudni az ilyen előadásokra eladni NORMÁL - kísérő jegyet, csak VIP-t.
12. Részletes leíráshoz kattintson IDE


NORMÁL JEGY - belépési tudnivalók!

1. Amennyiben a rendezvényre csak és kizárólag NORMÁL jegyet vásárol - azaz nem egy VIP jegyhez kísérő jegyként veszi meg - a rendezvényre 30 perccel később tud bejönni!
2. Mivel a VIP jeggyel a rendezvényre 30 perccel korábban be lehet menni, a NORMÁL jegyes vendégeinket az első 30 perc után tudjuk beengedni.
3. A színpadi előadás nem kezdődik el addig, amíg a NORMÁL jeggyel rendelkező vendégek is be nem jönnek a terembe, tehát MINDENKIT megvárunk.
4. A NORMÁL JEGY SORBAN ÁLLÁSSAL JÁR, LEGFELJEBB 30 perccel, hiszen ennyi ideig tart a VIP program.
5. Kérjük NE jöjjön el a rendezvényre a kezdés előtt 45 - 60 vagy 90 perccel korábban, mert még az előző felvonás fog tartani, és nem tudunk a várakozáshoz ülőhelyet biztosítani. A kezdés előtt 15 perccel bőven elég ott lenni a helyszínen, mivel úgy is tart a VIP program, a színpadi előadás pedig csak akkor kezdődik, mikor mindenki bejutott a terembe és helyet foglalt.
6. A színpadi programot még egy dedikálás - közös fotózás követi, amin mind a NORMÁL jeggyel rendelkező vendégeink mind pedig a VIP vendégek részt vehetnek.


Hogyan vegyél részt a dedikáláson?

1) Kérjük a sorban várakozz.
2) A telefonodon legyen kikapcsolva a vaku.
3) A telefonodon ellenőrizd, hogy van -e elég tárhely.
4) A fényképező módnál kérjük kapcsold ki az időzítőt ( 5, 10, 15 másodpercről a visszaszámlálást ).

A dedikáláson mindenki sorra fog kerülni, így amennyiben nem szeretnél sorban állni, nyugodtan foglalj helyet. Amennyiben a helyszín és az idő engedi, a dedikálás alatt TOMBOLÁVAL is szórakoztatjuk a közönséget, amivel értékes nyereményeket lehet nyerni.

A dedikálás - videós találkozó alatt kérjük vedd figyelembe, hogy a videósok is emberek: a teljes előadás és dedikálás időtartama alatt NEM mennek ki WC-re, nem esznek és ezek ellenére a legjobb tudásuk szerint odafigyelnek minden egyes látogatóra ezek mellett a videósok egy találkozón reggel 08:00-tól kezdenek és este 20:00-ig dolgoznak, ami 12 óra. Emellett utaznak még a helyszínre 2 - 3 - 4 órát is akár.


Szervező cég: Pannora Kft, Magyarország, 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2. IV. épület 107. iroda

Kapcsolat

[email protected] | +3630 641-1892 Munkanapokon 09:00-16:30

2021. MÁJUS 22.

8000, Székesfehérvár, Fő u. 10